Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

 

Methodes

Welke?

In principe gebruik ik de Alfred methode, een wereldwijd succesvolle breed opgezette Amerikaanse methode.

Waarom?

Deze methode is heel zorgvuldig opgebouwd en gaat stapje voor stapje. Het is niet nodig dat je al iets van muziek af weet. Bovendien ziet hij er aantrekkelijk uit met veel aandacht voor leesbaarheid en overzichtelijkheid en is hij gebaseerd op hoe kinderen leren. Er is iedere les iets nieuws, maar er is ook veel herhaling van voorafgaand lesmateriaal.

In het begin worden veel verschillende muziekstijlen aangeboden, waardoor je met een breed repertoire kennismaakt. Ontwikkel je een voorkeur voor een bepaalde stijl dan zijn daar vervolgboeken op die steeds aansluiten op het voorafgaande. Je kunt er dus alle kanten mee uit: klassiek, romantisch, jazz, pop.

Heb je vragen of wil je ook pianolessen?

Neem contact op

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren