Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

 

Werkwijze

Kinderen kunnen bij mij les nemen vanaf een jaar of vier. Voor de jongste kinderen gebruik ik een speciale methode en we gaan op een speelse manier aan de gang. Ze leren wel meteen echt noten en ritmes lezen en spelen met de officiële muzieknotatie. Het is gericht op kinderen, maar niet kinderachtig.

Meestal beginnen kinderen vanaf een jaar of zeven à acht met muziekles, maar later is ook geen probleem. Ieder kind heeft zijn eigen manier van leren en informatie verwerken. Ik kijk altijd wie ik voor me heb en pas mijn manier van informatie aanbieden aan de leerling aan.

Een keer in de week les werkt prima. Er is dan tijd om de geoefende stukjes te laten horen en om iets nieuws uit te leggen en samen door te nemen. Elke week les is wel nodig om vergissinkjes of fout aangeleerde dingen snel op te sporen en te corrigeren. Ouders zijn van harte welkom bij de les, zodat ook zij weten wat aan de orde is geweest. Ze kunnen dan thuis stimuleren en eventueel helpen.

Er moet thuis wel een piano aanwezig zijn. Dat kan zowel een akoestische als een digitale zijn.

Heb je vragen of wil je ook pianolessen?

Neem contact op

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren