Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

 

Methodes

Welke?

In principe gebruik ik de Alfred methode, een wereldwijd succesvolle zeer breed opgezette Amerikaanse lesmethode.

Waarom?

Deze methode is heel zorgvuldig stapje voor stapje opgebouwd. Het is ook niet nodig dat je al iets van muziek af weet. Bovendien ziet hij er overzichtelijk uit met veel aandacht voor leesbaarheid en rekening houdend met hoe mensen leren. In het begin worden veel verschillende muziekstijlen aangeboden waardoor je met een breed repertoire kennismaakt.

Ontwikkel je een voorkeur voor een bepaalde stijl dan zijn daar vervolgboeken op die steeds helemaal aansluiten bij het voorafgaande. Je kunt er dus alle kanten mee op: klassiek, romantisch, modern, jazz, pop. Daarnaast ‘pluk’ ik ook regelmatig uit andere methodes al naar gelang iemands belangstelling en muzikale voorkeur. Ik heb een ruime collectie muziekboeken in mijn eigen bibliotheek die ik regelmatig aanvul en waar je altijd gebruik van kunt maken.

Heb je vragen of wil je ook pianolessen?

Neem contact op

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren